رویدادهای مدرسه

میان وعده قسمت ۱۰

میان وعده قسمت ۱۰

شیر


خلاصه :

اهمیت شیر در برنامه غذایی و میان وعده بسیار حائز اهمیت است  شیر دارای ویتامین ها و املاح معدنی بسیار مفید میباشد شیر...

شیر مایعی خوراکی است که توسط غدد پستانِ پستانداران 

تولید می‌شود. شیر غذای اصلی نوزادان را تشکیل می‌دهد که هنوز تواناییگوارش غذاهای گوناگون را ندارند. انسان‌ها مانند دیگر پستانداران در دوران نوزادی از شیر مادر تغذیه می‌کنند. مردم مناطق گوناگون از شیر چهارپایان اهلی به‌ویژه گاو و دیگر چهارپایان هم‌چونگاومیش، گوسفند، بز و شتر استفاده می‌کنند.

از شیر برای تهیه لبنیات هم‌چون خامه، کره، ماست، پنیر، کشک، شیر خشک و بسیاری فراورده‌های دیگر استفاده می‌شود.

 

شیر

کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها وسلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است.

فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم وپتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، با خوردن شیر دریافت می ‌شوند

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران