رویدادهای مدرسه
دوشنبه های جذاب
کلاس غذای ملی
خلاصه :
پخت چهارمین غذا،به دست سرآشپزان مشکوتی
میرزا قاسمی
مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه ۲ عدد
سیر ۵ حبه
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۲ عدد بزرگ
روغن و فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا بادمجان ها را کبابی می کنیم،سپس پوست آن ها را کنده و سرشان را جدا می کنیم،و بادمجان ها را ساطوری می نمائیم
در ماهی تابه مقداری روغن ریخته،سپس سیرها را که نگینی خرد کرده ایم کمی تفت داده و بعد با بادمجان های ساطوری شده را اضافه می کنیم تا کمی تفت داده شود و بعد گوجه فرنگی های رنده شده را افزوده تا آب آن جمع شود.نمک،فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه نموده و در آخر تخم مرغ ها را به موادمان می افزائیم و هم می زنیم و در ماهی تابه را گذاشته تا تخم مرغ خودش را بگیرد
(برای خوشمزه تر شدن میزرا قاسمی می توان پیاز داغ آماده را نیز به مواد میرزا قاسمی اضافه نمود😋😋😋)