رویدادهای مدرسه
دوشنبه های جذاب
کلاس غذای ملی
خلاصه :
پنجمین غذا : فسنجان 😋😋😋مواد لازم:
۲ عدد پیاز متوسط
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی یا آرد سوخاری
۸ عدد گردو چرخ شده
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری رب انار
۱ قاشق غذاخوری شکر
مقداری دارچین،فلفل سیاه،نمک و زردچوبه
طرز تهیه:
یک عدد پیاز را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و با گوشت و پیاز ورز می دهیم.
از مواد به اندازه گردوی کوچک برداشته و قلقلی می کنیم و سپس با روغن سرخ می کنیم.
در قابلمه اصلی یک عدد پیاز رنده شده و گردو را ریخته و در روغن کمی تفت می دهیم. سپس آب می ریزیم و اجازه می دهیم یک و نیم تا دو ساعت بپزد. می توانید در وسط پخت قالب های یخ کوچک به مواد اضافه کنید تا روغن پس دهد.
سپس رب انار، شکر، و مقداری دارچین به آب خورشت اضافه کرده و یک ساعت دیگر زمان می دهیم تا غلظت بگیرد و نیم ساعت مانده به کشیدن خورشت قلقلی ها را هم به موادمان اضافه می کنیم.