رویدادهای مدرسه

آموزش پخت کیک و دسر و شیرینی

آموزش پخت کیک و دسر و شیرینی

سرکار خانم الهه احمدی


خلاصه :

آموزش پخت کیک و دسر و شیرینی

ثبت نام آموزش پخت کیک و دسر و شیرینی

 

پخت کیک و دسر و نوشیدنی

مزایای زیادی در آشپزی با کودکان وجود دارد🧑🏻‍🍳 کودکان با لمس کردن، مزه کردن، احساس کردن، بوییدن و گوش دادن یاد می گیرند✅
درگیر شدن در آشپزی به کودکان کمک می کند 👩🏻‍🍳 تا مهارت های حرکتی ، هماهنگی دست 🙌🏻، چشم 👀و حتی مفاهیم اولیه ریاضی و علوم را توسعه دهند.
در جلسات مختلف طرز تهیه یک دسر یا نوشیدنی نسبتا راحت،با توجه به شرایط سنی کودک آموزش داده میشود🧑🏻‍🍳
مواد مورد نیاز دسر ها و نوشیدنی ها اغلب بگونه ای ست که از مواد،خوراکی ها،میوه ها و وسایل موجود در خانه استفاده میشود🍎🍒🍌🍍🍓

🍰اهداف دانشی:
یادگیری مفاهیم اولیه ریاضی و علوم
توسعه زبان
آشنایی با مفاهیم علمی

🍰اهداف بینشی :
ترویج خوردن دسر ها و نوشیدنی های سالم بدون مواد نگهدارنده
آموزش مهارت زندگی
بهبود مهارت اجتماعی
ایجاد خلاقیت در کودک
افزایش اعتماد به نفس
بهبود و افزایش محبت و پیوند خانوادگی

🍰اهداف مهارتی :
تقویت عضلات ریز و درشت انگشتان دست
تقویت حس چشایی
تقویت و هماهنگی عضلات چشم و دست
تقویت مهارت های حرکتی
افزایش توجه وتمرکز


پس بر آن شديم تا كلاسي جذاب و مهيج 🍪😍در اين حوزه با نام انواع دسر 🧁و نوشيدني🍹 و كيك 🥧 براي دلبندانمان در دو دوره متوالي بگذاريم👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳
🔹ترم اول  انواع دسرهای بیسکوییتی رو شامل می‌شود که پایه آنها بیسکوییت پتی بور 😍 است
جلسه اول و سوم به دسر اختصاص دارد، جلسه سوم به یک نوشیدنی و جلسه چهارم مختص یک کیک یخچالی است🌺

پس اين ملزومات رو آماده كنيننننن كه ميخاهيم بتركونيممممم💪🏻

🔅ملزومات جلسه اول:
دسر تیرامیسو با پتی بور
٣ بسته بیسکوییت پتی بور 
٤٠٠ گرم خامه یا ٢ عدد خامه صبحانه 
١٠٠ گرم پنیر خامه ای 
١ لیوان قهوه یا نسکافه یا کاپوچینو 
شکر 
پودر کاکائو برای تزئین

🔅ملزومات جلسه دوم:

نوشيدني معجون با پتي بور

۱لیوان شير
‏‎۲ عدد (کوچک) موز
۲ ق غ(به مقدار لازم) ‎پودر کاکائو
١٠ عدد بيسكوئيت پتي بور
‏‎چنگال یا گوشکوب

🔅ملزومات جلسه سوم:

دسر لیوانی با بیسکوییت پتی بور

نصف لیوان شیر 
٣ قاشق غ شکر 
١ بسته بیسکوییت پتی بور 
٣٠ گرم خامه 
٣٥ گرم کره 
١ قاشق سوپخوری پودر کاکائو 
٢ قاشق غ آرد 
١ قاشق غ پودر نشاسته 
موز و گردو به دلخواه 
پودر نارگیل به اندازه لازم 
وانیل کمی

🔅ملزومات جلسه چهارم:

کیک یخچالی با بیسکوییت پتی بور

٢ بسته بیسکوییت پتی بور (طعم متفاوت) 
٢ قاشق غذاخوری آرد 
٣ قاشق غذاخوری پودر کاکائو 
٢ لیوان شیر 
١ لیوان شکر 
١ قاشق غذاخوری نشاسته 
١ قاشق چایخوری وانیل

📣 تازهههه يك خبر خوب
اونم اينكه
در انتهای ترم عزیزانمان گواهی تکمیل دوره دسرهای بیسکویتی را دریافت خواهند كرد🧑🏻‍🎓👩🏻‍🎓 و پایه های ورود به ترم بعد در ایشان نهادینه خواهد شد.

 

تعداد جلسات : 4 جلسه 

تاریخ اولین جلسه :  چهارشنبه 1 مرداد 1399 /ساعت 12 الی 12:45

تاریخ آخرین جلسه : چهارشنبه 22 مرداد 1399/ ساعت 12 الی 12:45

حد نصاب جهت تشکیل هر کلاس : 7 نفر

حداکثر ظرفیت هر کلاس : 14 نفر 

شهریه قابل پرداخت 120000 تومان

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران