رویدادهای مدرسه
آموزش پخت کیک و دسر و شیرینی
آموزش پخت کیک و دسر و شیرینی
سرکار خانم الهه احمدی
خلاصه :
آموزش پخت کیک و دسر و شیرینیثبت نام آموزش پخت کیک و دسر و شیرینی
پخت کیک و دسر و نوشیدنی
مزایای زیادی در آشپزی با کودکان وجود دارد🧑🏻🍳 کودکان با لمس کردن، مزه کردن، احساس کردن، بوییدن و گوش دادن یاد می گیرند✅
درگیر شدن در آشپزی به کودکان کمک می کند 👩🏻🍳 تا مهارت های حرکتی ، هماهنگی دست 🙌🏻، چشم 👀و حتی مفاهیم اولیه ریاضی و علوم را توسعه دهند.
در جلسات مختلف طرز تهیه یک دسر یا نوشیدنی نسبتا راحت،با توجه به شرایط سنی کودک آموزش داده میشود🧑🏻🍳
مواد مورد نیاز دسر ها و نوشیدنی ها اغلب بگونه ای ست که از مواد،خوراکی ها،میوه ها و وسایل موجود در خانه استفاده میشود🍎🍒🍌🍍🍓
🍰اهداف دانشی:
یادگیری مفاهیم اولیه ریاضی و علوم
توسعه زبان
آشنایی با مفاهیم علمی
🍰اهداف بینشی :
ترویج خوردن دسر ها و نوشیدنی های سالم بدون مواد نگهدارنده
آموزش مهارت زندگی
بهبود مهارت اجتماعی
ایجاد خلاقیت در کودک
افزایش اعتماد به نفس
بهبود و افزایش محبت و پیوند خانوادگی
🍰اهداف مهارتی :
تقویت عضلات ریز و درشت انگشتان دست
تقویت حس چشایی
تقویت و هماهنگی عضلات چشم و دست
تقویت مهارت های حرکتی
افزایش توجه وتمرکز
پس بر آن شديم تا كلاسي جذاب و مهيج 🍪😍در اين حوزه با نام انواع دسر 🧁و نوشيدني🍹 و كيك 🥧 براي دلبندانمان در دو دوره متوالي بگذاريم👩🏻🍳🧑🏻🍳
🔹ترم اول انواع دسرهای بیسکوییتی رو شامل میشود که پایه آنها بیسکوییت پتی بور 😍 است
جلسه اول و سوم به دسر اختصاص دارد، جلسه سوم به یک نوشیدنی و جلسه چهارم مختص یک کیک یخچالی است🌺
پس اين ملزومات رو آماده كنيننننن كه ميخاهيم بتركونيممممم💪🏻
🔅ملزومات جلسه اول:
دسر تیرامیسو با پتی بور
٣ بسته بیسکوییت پتی بور
٤٠٠ گرم خامه یا ٢ عدد خامه صبحانه
١٠٠ گرم پنیر خامه ای
١ لیوان قهوه یا نسکافه یا کاپوچینو
شکر
پودر کاکائو برای تزئین
🔅ملزومات جلسه دوم:
نوشيدني معجون با پتي بور
۱لیوان شير
۲ عدد (کوچک) موز
۲ ق غ(به مقدار لازم) پودر کاکائو
١٠ عدد بيسكوئيت پتي بور
چنگال یا گوشکوب
🔅ملزومات جلسه سوم:
دسر لیوانی با بیسکوییت پتی بور
نصف لیوان شیر
٣ قاشق غ شکر
١ بسته بیسکوییت پتی بور
٣٠ گرم خامه
٣٥ گرم کره
١ قاشق سوپخوری پودر کاکائو
٢ قاشق غ آرد
١ قاشق غ پودر نشاسته
موز و گردو به دلخواه
پودر نارگیل به اندازه لازم
وانیل کمی
🔅ملزومات جلسه چهارم:
کیک یخچالی با بیسکوییت پتی بور
٢ بسته بیسکوییت پتی بور (طعم متفاوت)
٢ قاشق غذاخوری آرد
٣ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
٢ لیوان شیر
١ لیوان شکر
١ قاشق غذاخوری نشاسته
١ قاشق چایخوری وانیل
📣 تازهههه يك خبر خوب
اونم اينكه
در انتهای ترم عزیزانمان گواهی تکمیل دوره دسرهای بیسکویتی را دریافت خواهند كرد🧑🏻🎓👩🏻🎓 و پایه های ورود به ترم بعد در ایشان نهادینه خواهد شد.
تعداد جلسات : 4 جلسه
تاریخ اولین جلسه : چهارشنبه 1 مرداد 1399 /ساعت 12 الی 12:45
تاریخ آخرین جلسه : چهارشنبه 22 مرداد 1399/ ساعت 12 الی 12:45
حد نصاب جهت تشکیل هر کلاس : 7 نفر
حداکثر ظرفیت هر کلاس : 14 نفر
شهریه قابل پرداخت 120000 تومان