دوره آموزشی
آموزش پخت کیک و دسر و نوشیدنی
آموزش پخت کیک و دسر و نوشیدنی
سرکار خانم احمدی
خلاصه :
آموزش پخت کیک و دسر و شیرینیپخت کیک و دسر و نوشیدنی
مزایای زیادی در آشپزی با کودکان وجود دارد🧑🏻🍳 کودکان با لمس کردن، مزه کردن، احساس کردن، بوییدن و گوش دادن یاد می گیرند✅
درگیر شدن در آشپزی به کودکان کمک می کند 👩🏻🍳 تا مهارت های حرکتی ، هماهنگی دست 🙌🏻، چشم 👀و حتی مفاهیم اولیه ریاضی و علوم را توسعه دهند.
در جلسات مختلف طرز تهیه یک دسر یا نوشیدنی نسبتا راحت،با توجه به شرایط سنی کودک آموزش داده میشود🧑🏻🍳
مواد مورد نیاز دسر ها و نوشیدنی ها اغلب بگونه ای ست که از مواد،خوراکی ها،میوه ها و وسایل موجود در خانه استفاده میشود🍎🍒🍌🍍🍓
🍰اهداف دانشی:
یادگیری مفاهیم اولیه ریاضی و علوم
توسعه زبان
آشنایی با مفاهیم علمی
🍰اهداف بینشی :
ترویج خوردن دسر ها و نوشیدنی های سالم بدون مواد نگهدارنده
آموزش مهارت زندگی
بهبود مهارت اجتماعی
ایجاد خلاقیت در کودک
افزایش اعتماد به نفس
بهبود و افزایش محبت و پیوند خانوادگی
🍰اهداف مهارتی :
تقویت عضلات ریز و درشت انگشتان دست
تقویت حس چشایی
تقویت و هماهنگی عضلات چشم و دست
تقویت مهارت های حرکتی
افزایش توجه وتمرکز
پس بر آن شديم تا كلاسي جذاب و مهيج 🍪😍در اين حوزه با نام انواع دسر 🧁و نوشيدني🍹 و كيك 🥧 براي دلبندانمان در دو دوره متوالي بگذاريم👩🏻🍳🧑🏻🍳
🔹ترم اول انواع دسرهای بیسکوییتی رو شامل میشود که پایه آنها بیسکوییت پتی بور 😍 است
جلسه اول و سوم به دسر اختصاص دارد، جلسه سوم به یک نوشیدنی و جلسه چهارم مختص یک کیک یخچالی است🌺
پس اين ملزومات رو آماده كنيننننن كه ميخاهيم بتركونيممممم💪🏻
ملزومات جلسه ي اول كلاس: کیک هويج
🥕 هويج رنده شده: ٢ پيمانه
🥚 تخم مرغ: ٣ عدد
🧂 شكر : يك پيمانه
🥃 روغن مايع: يك پيمانه
🍚 آرد: ٢ پيمانه
🥣 ماست: ٣ قاشق غذاخوري
🧂 بكينگ پودر: ٢ قاشق مرباخوري
🧉 دارچين: ١ قاشق مرباخوري
🥣 كاسه: ١ عدد
🥄همزن دستي يا چنگال: ١ عدد
🍽يك عدد ظرف يا قالب مناسب بزاي گذاشتن در فر
ملزومات جلسه ي دوم كلاس:دسر هويج
🥕 نيم کیلوگرم هویج پوست كنده شده
🧊 نيم لیتر آب
🧂 ٢ قاشق غذاخوری نشاسته
🍶 نصف فنجان شکر
🌰 ٥ عدد مغز گردو
🧂 ٢ قاشق غذاخوري پودر وانیل یا عصاره وانیل
🍵 ٢ قاشق غداخوري پودر پسته و نارگیل
🥣 كاسه: ١ عدد
🍳 قابلمه: ١ عدد
🥄قاشق: ١ عدد
🍽: بشقاب: ١ عدد
ملزومات جلسه ي سوم كلاس: هويج گلاسه
🍦بستنی وانیلی : يك بسته ي نيم كيلويي
🥕آب هویج تازه : ٢ لیوان
🍯 عسل : ٢ قاشق غذاخوری
🌰گردو: ٦ عدد
🥛شیر : نصف ليوان
🥣 كاسه: ١ عدد
🥄قاشق: ١ عدد
🍴چاقو: ١ عدد
🥛ليوان :٢ عدد
ملزومات جلسه ي چهارم كلاس:دسر هويج
🥕آب هویج ۲ لیوان پر
🍦بستنی ۱ لیوان
🧁خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
🧂شکر ۵ قاشق غذاخوری (بستگی به شیرینی هویج دارد)
🥄آب سرد نصف لیوان
🥄ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سر خالی
🧂وانیل نوک قاشق چایخوری
🥣 كاسه: ١ عدد
🥄قاشق: ١ عدد
🥡ظرف براي دسر نهايي
📣 تازهههه يك خبر خوب
اونم اينكه
در انتهای ترم عزیزانمان گواهی تکمیل دوره دسرهای بیسکویتی را دریافت خواهند كرد🧑🏻🎓👩🏻🎓 و پایه های ورود به ترم بعد در ایشان نهادینه خواهد شد.
تعداد جلسات : 4 جلسه
تاریخ اولین جلسه : یکشنبه 19 مرداد 1399 /ساعت 11 الی 11:45
تاریخ آخرین جلسه : یکشنبه 16 شهریور 1399/ ساعت 11 الی 11:45
حد نصاب جهت تشکیل هر کلاس : 7 نفر
حداکثر ظرفیت هر کلاس : 14 نفر
شهریه قابل پرداخت 75000تومان