آموزش

آشنايى مختصرى با حس لامسه، حس بويايى و حس چشايى


خلاصه :

در اين محتوى با حس بويايى و عملكرد آن ، حس چشايى و عملكرد آن و حس لامسه آشنا مى شويم.

حس چشايى:

زبان چهار حس شيرينى كه با قسمت نوك زبان ، شورى و ترشى با كناره هاى زبان و تلخى را  با ته زبان تشخيص مى دهد. ولى مزه تندى را با حس لامسه پوست و در اثر گرماى به وجود آمده بوسيله تندى را حس مى كند.

حس بويايى:

گيرنده هاى  بويايى در سقف حفره بينى  قرار دارند. مولمرلهاى بودارِ هواى تنفسى اين ياخته ها را تحريك مى كنند اين ياخته ها پيامهاى بويايى را به لوب هاى بويايى مغز مى برند.

حس لامسه:

پوست از دو لايه خارجى كه سلولهاى مرده تشكيل شده كه اغلب در خال ريزشند و لايه داخلى كه رشد و ترميم پوست را بر عهده دارد تشكيل شده است. 

لايه درونى پوست شامل غدد عرق،رگهاى خونى ، ريشه مو ، گيرنده هاى حسى و سلولهاى عصبى است.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران