آموزش

چگونه حباب بسازيم


خلاصه :

چگونه حباب بسازيم🧼👩🏻‍🔬

طرز تهیه مایع مخصوص حباب‌ساز ساده

تنها با اجرای همین چند کار ساده می‌توانید یک مایع با غلظت مناسب تهیه کنید تا حباب‌های بیشتری بسازید.

1. ریختن آب در بطری

در قدم اول کافی است یک فنجان آب داخل بطری شیشه‌ای بریزید. هرچند دمای آب چندان اهمیتی ندارد، اما پیشنهاد می‌کنیم از آبخیلی سرد یا خیلی گرم استفاده نکنید. بهتر است آب هم‌دمای محیط باشد.

 

2. اضافه کردن مایع ظرف‌شویی

صابون مایع یا مایع ظرف‌شویی را به آب اضافه کنید و آن را آرام‌آرام مخلوط کنید. حین هم‌زدن مواد، مخلوط آب و صابون نباید کف کند. تا اینجا مایع حباب‌‌ساز تقریبا آماده است. هرچند این محلول حباب درست می‌کند؛ اما خودتان هم متوجه شده‌اید که عملکرد چنداندرستی ندارد. چاره این مشکل در مرحله سوم تهیه مایع حباب‌ساز است.

 

3. اضافه كردن شكر.                                    مقدارى شكر را خيلى آرام به محلول آب و مايع ظرفشويى اضافه مى كنيم 

 

4.اضافه کردن گلیسیرین

در این مرحله یک قاشق گیلیسیرین به محلول اضافه کرده و مثل مرحله پیش آن را به آرامی هم بزنید. گیلسیرین یک ترکیب شیرین استکه وقتی با محلول آب و صابون مخلوط می‌شود، باعث ایجاد حباب‌های ضخیم‌تر شده و در نتیجه حباب‌ها مدت زمان بیشتری در هوامعلق خواهند بود.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران