محتوای درسی

اسید، باز و خنثی


خلاصه :

در این فیلم، توضیح کامل اسیدها باز ها و خنثی ها را مشاهده کنید

اسید: به مایعاتی گفته میشود که ترش مزه هستند و خاصیت خورندگی دارند و باعث زنگ زدگی اهن میشوند

رنگ شیمیایی این مایعات قرمز و نارنجی است

شماره‌ی شیمیایی این مایعات از صفر تا شش است

هرچه شماره‌ی مایع مورد نظر کمتر بوده و رنگ ان پررنگ تر باشد، ان مایع اسید قوی تر است

 

باز: به مایعاتی گفته میشود که تلخ مزه هستند 

رنگ شیمیایی این مایعات ابی و سبز است

شماره‌ی شیمیایی این مایعات از هشت تا چهارده است

هرچه شماره‌ی مایع مورد نظر بیشتر بوده و رنگ ان پررنگ تر باشد، ان مایع باز قوی تری است

 

خنثی: به مایعاتی گفته میشود که درون انها به یک مقدار باز و اسید وجود دارد

رنگ شیمیایی این مایعات زرد است

شماره‌ی شیمیایی این مایعات هفت است

مایعات خنثی تاثیری بر روی دیگر مواد ندارند؛ به همین دلیل هیچ یک قوی تر یا ضعیف تر از دیگری نیست

 

نکته: خاصیت اسیدی و بازی، تنها برای مایعاتی که در اب حل میشوند تعریف شده است

 

اسید ها به دو دسته تقسیم میشوند: اسیدهای خوراکی، اسیدهای صنعتی

  • اسیدهای خوراکی اسید های ضعیفی با رنگ شیمیایی کمرنگ و شماره‌ی شیمیایی بالا هستند که قابل خوردن بوده و به بدن اسیب نمیرسانند
  • اسیدهای صنعتی اسیدهای قوی ای با رنگ شیمیایی پررنگ و شماره‌ی شیمیایی پایین هستند که قابل خوردن نبوده و به بدن اسیب میرسانند. این نوع اسید ها در کارخانه ها و مواد شوینده و... کاربرد دارند

 

برای تشخیص اینکه مایع باز است یا اسید یا خنثی، و همچنین تشخیص تقریبی شدت این مایعات، کاغذهایی وجود دارد به نام کاغذPH  که با فرو کردن این کاغذ ها در مایع مورد نظر، با مشاهده‌ی تغییرات رخ داده در کاغذ، میتوان فهمید که مایع باز است یا اسید یا خنثی و شدت تقریبی ان چقدر است. 

 

 

 

سلام ضحا جان عالی بود🌳🧁

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

۳ سال پیش
خیلی خوب👌👌

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

۳ سال پیش
بد نبود

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

۳ سال پیش
ممنون

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

۳ سال پیش
سلام خیلی آموزنده بود:)عالیی

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

خیلی خوب و توضیحات کامل
ولی اون متن هایی که روی فیلم بود حواس بیننده رو پرت می کرد.
و فکر کنم خودت متوجه نشدی ولی داشتی یکم با دست هات بازی می کردی (جدا از زبان بدن)

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

ممنون ضحا خیلی مفید بود❤️❤️

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پیارسال
خیلی خوب بود ولی فکر کنم مایعات خنثی نه تلخ مزه هستند نه ترش مزه

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پیارسال
حسنا حاتمی خیلی خوب بود ولی فکر کنم مایعات خنثی نه تلخ مزه هستند نه ترش مزه
بله، منم نگفتم که مایعات خنثی مزه خاصی دارن
منظور از اینکه درونشون به یک اندازه باز و اسید وجود داره، این نیست که تلخ یا ترش هستن، منظور ساختار شیمیایی مایع هست

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پیارسال
دانلود نام فایل توضیحات

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پیارسال
حسنا حاتمی
نه حسنا
مایعات به سه دسته تقسیم میشن: باز و اسید و خنثی
و من نگفتم که همه‌‌شون تلخ یا ترشن یا همشون هیچ مزه ای ندارن
در ضمن فکر نکنم مزه، معیار کاملی برای تشخیص دسته‌ی مایعات باشه و فقط به عنوان یه کد، برای مایعاتی که نمیدونیم در کدوم دسته قرار میگیرن، استفاده میشه

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

نمايش ديدگاه‌هاي بيشتر...

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران