بدون مجموعه

دریا صفری *تفاوت اسید ها و باز ها*


خلاصه :

ما وقتی که کاغذPH سنجمون را درون موادی اسیدی قرار میدیم باید از شماره ها ی ۰تا۷ بیفته و هر چقدر اسیدمان قوی تر باشه شماره ی کاغذ PH سنجمون باید کمتر بشود. پس نتیجه میگیریم اسید صنعتی از اسید خوراکی قوی تر است.

اگر روی کاغذ PH سنجمون از شماره های ۷ تا۱۴ بیفته یعنی  مایع مان باز هستش .

پیارسال
خیلی خوب بود فقط اگر یکم دوربین رو سمت تخته ات میبردی تا کامل و واضح دیده بشه خیلی عالی میشد

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پیارسال
خیلی ممنون عزیزم از نظرت

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پیارسال
چشم سعی میکنم برای محتوا های بعد درست کنم

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پیارسال
مهدیس جان من توی محتوا ی: عکس از مطالب تخته( تفاوت اسید ها و بازها) مطالبی که شما درخواست کرده بودید را گذاشتم🌟⭐

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران