
بدون مجموعه
دریا صفری *تفاوت اسید ها و باز ها*
خلاصه :
ما وقتی که کاغذPH سنجمون را درون موادی اسیدی قرار میدیم باید از شماره ها ی ۰تا۷ بیفته و هر چقدر اسیدمان قوی تر باشه شماره ی کاغذ PH سنجمون باید کمتر بشود. پس نتیجه میگیریم اسید صنعتی از اسید خوراکی قوی تر است.اگر روی کاغذ PH سنجمون از شماره های ۷ تا۱۴ بیفته یعنی مایع مان باز هستش .
مهدیس عجم
۳ سال پیش
دریا صفری
۳ سال پیش
دریا صفری
۳ سال پیش
دریا صفری
۳ سال پیش