دریا صفر هم جزو اسید های صنعتی هست که خطش نکشیدی و البته بهتر بود فقط مینوشتی که اسید های صنعتی قوی تر از اسید های خوراکی هستند و شمارشون رو مشخص نمیمردی چون ما که دقیق نمیدونم شماره ی اسید های خوراکی و غیرخوراکی چنده و اینکه من نمیدونم که باز خوراکی داریم یا نه؟؟ چون توی کتاب راجع به باز خوراکی یا غیر خوراکی صحبت نشده و فکر نکنم که باز ها اینطور دسته بندی بشن
دریا صفری
۳ سال پیش
این مطالبی هستش که توی محتوای قبلی:( تفاوت اسید ها و باز) است.🤗😊
دریا صفری
۳ سال پیش
فاطمه درویش وند
۳ سال پیش
دریا صفری
۳ سال پیش
ندا نقی پور
۳ سال پیش
تشکر عالی
مهدیس عجم
۳ سال پیش
دریا صفری
۳ سال پیش
ببخشید من بلد نیستم که این عکس را توی محتوا سازی قبلی ام بزارم برای همین اینجا گذاشتم🌼
خیلی ممنون از نظراتتون🥰🎀😍🌸
ضحا مروتی
۳ سال پیش
و البته بهتر بود فقط مینوشتی که اسید های صنعتی قوی تر از اسید های خوراکی هستند و شمارشون رو مشخص نمیمردی چون ما که دقیق نمیدونم شماره ی اسید های خوراکی و غیرخوراکی چنده
و اینکه من نمیدونم که باز خوراکی داریم یا نه؟؟ چون توی کتاب راجع به باز خوراکی یا غیر خوراکی صحبت نشده و فکر نکنم که باز ها اینطور دسته بندی بشن