دریا صفر هم جزو اسید های صنعتی هست که خطش نکشیدی و البته بهتر بود فقط مینوشتی که اسید های صنعتی قوی تر از اسید های خوراکی هستند و شمارشون رو مشخص نمیمردی چون ما که دقیق نمیدونم شماره ی اسید های خوراکی و غیرخوراکی چنده و اینکه من نمیدونم که باز خوراکی داریم یا نه؟؟ چون توی کتاب راجع به باز خوراکی یا غیر خوراکی صحبت نشده و فکر نکنم که باز ها اینطور دسته بندی بشن
دریا صفری
پیارسال
این مطالبی هستش که توی محتوای قبلی:( تفاوت اسید ها و باز) است.🤗😊
دریا صفری
پیارسال
فاطمه درویش وند
پیارسال
دریا صفری
پیارسال
ندا نقی پور
پیارسال
تشکر عالی
مهدیس عجم
پیارسال
دریا صفری
پیارسال
ببخشید من بلد نیستم که این عکس را توی محتوا سازی قبلی ام بزارم برای همین اینجا گذاشتم🌼
خیلی ممنون از نظراتتون🥰🎀😍🌸
ضحا مروتی
پیارسال
و البته بهتر بود فقط مینوشتی که اسید های صنعتی قوی تر از اسید های خوراکی هستند و شمارشون رو مشخص نمیمردی چون ما که دقیق نمیدونم شماره ی اسید های خوراکی و غیرخوراکی چنده
و اینکه من نمیدونم که باز خوراکی داریم یا نه؟؟ چون توی کتاب راجع به باز خوراکی یا غیر خوراکی صحبت نشده و فکر نکنم که باز ها اینطور دسته بندی بشن