آموزش
کپک زدن انواع نان ها
خلاصه :
در این محتوا یاد میگیریم چجوری از کپک زدن نان جلوگیری کنیم ، چه عواملی باعث کپک زدگی نان ها می شود و کدام نان زودتر کپک می زنداز آنجایی که کپک ها در نان قادرند ریشه دار شده و در بافت نان فرو روند بسیار خطرناک تر هستند بنابراین زمانی که نان ها لایه لایه روی هم قرار گرفته اند و یکی از لایه ها کپک زده است باید تمام نان ها دور ریخته شود چرا که کپک به همه قسمت های دیگر هم نفوذ کرده است. بنابراین پیش از سرد شدن کامل نان ها نباید آنها دسته کنید.
زیرا حرارت نان موجب کپک زدگی زودرس می شود. انباشته شدن نان داغ پیش از سرد شدن موجب تغییر حالت ظاهری، بیات شدن زودرس، تسریع در کپک زدگی و بیماری های گوارشی می شود. بنابراین برای جلوگیری از کپک زدن نان باید آنها را در پلاستیک های دربسته و در فریزر نگهداری کنید. حتی یخچال موجب بیات شدن و کپک زدن نان می شود. پیچیدن نان در پارچه های سفید و بی رنگ بهتر از سفره های پلاستیکی است زیرا رطوبت در پارچه وجود ندارد و ماندگاری نان بیشتر می شود.
*** نان های کلفت تر مثل بربری و سنگک زودتر از نان های نازک مانند تافتون و لواش کپک می زنند ***
پس نتیجه میگیریم به ترتیب بربری ، سنگک ، تافتون و لواش کپک می زنند