آموزش
کپک زدن نان
خلاصه :
کپک زدن نانکپک چیست : نوعی قارچ است که در محیط اطراف ما وجود دارد . کپک با نشستن روی نان ( نشاسته ، قند و املاحی که مصرف می کند شروع به رشد و تکثیر می نماید.
کپک ها انواع مختلفی دارند و وقتی شروع به رشد می کنند رنگ های مختلفی روی نان تولید می کننده عنوان مثال : ( رنگ سبز ، رنگ خاکستری ) .
۳عامل عمده باعث رشد کپک روی نان می شود
۱- گرمای به جامانده در نان
۲- رطوبت به جامانده در نان
۳- غذای موجود در نان (قند _ چربی )
۴- هوا ( اکسیژن کافی )
کپک نان : کپکهای نان ریشه دار هستند .و در مغز نان شروع به رشد می کنند و بسیار خطرناک هستند .لذا اگر نان ها روی هم دسته شده باشند و یکی از نان ها کپک بزند باید تمام نان ها دور ریخته شود . چرا که آلودگی به تمام قسمت های دیگر نفوذ کرده است و دسته کردن نان داغ روی هم سرعت کپک زدگی را بیشتر می کند.
راه های جلوگیری از کپک زدگی نان :
۱- خشک کردن نان
۲- انجماد نان در یخچال و فریزر
۳- استفاده از افزودنی ها