آموزش

کپک زدن نان


خلاصه :

کپک زدن نان 

کپک چیست : نوعی قارچ است که در محیط اطراف ما وجود دارد . کپک با نشستن روی نان ( نشاسته ، قند و املاحی که مصرف می کند شروع به رشد و تکثیر می نماید.

کپک ها انواع مختلفی دارند و وقتی شروع به رشد می کنند رنگ های مختلفی روی نان تولید می کننده عنوان مثال : ( رنگ سبز ، رنگ خاکستری ) . 

۳عامل عمده باعث رشد کپک روی نان می شود 

۱- گرمای به جامانده در نان 

۲- رطوبت به جامانده در نان 

۳- غذای موجود در نان (قند _ چربی  ) 

۴- هوا ( اکسیژن کافی ) 

کپک نان : کپک‌های نان ریشه دار هستند .و در مغز نان شروع به رشد می کنند و بسیار خطرناک هستند .لذا اگر نان ها روی هم دسته شده باشند و یکی از نان ها کپک بزند باید تمام نان ها دور ریخته شود . چرا که آلودگی به تمام قسمت های دیگر نفوذ کرده است و دسته کردن نان داغ روی هم سرعت کپک زدگی را بیشتر می کند.

راه های جلوگیری از کپک زدگی نان : 

۱- خشک کردن نان

۲- انجماد نان در یخچال و فریزر 

۳- استفاده از افزودنی ها

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران