آموزش

جلوگیری از کپک نان ها ستاره شو سارا تقی پور


خلاصه :

در این محتوا یاد میگیریم چه طوری از کپک زدن نان ها جلوگیری کنیم 

در این محتوا یاد میگیریم چجوری از کپک زدن نان جلوگیری کنیم ، چه عواملی باعث کپک زدگی نان ها می شود و کدام نان زودتر کپک می زند از آنجایی که کپک ها در نان قادرند ریشه دار شده و در بافت نان فرو روند بسیار خطرناک تر هستند بنابراین زمانی که نان ها لایه لایه روی هم قرار گرفته اند و یکی از لایه ها کپک زده است باید تمام نان ها دور ریخته شود چرا که کپک به همه قسمت های دیگر هم نفوذ کرده است. بنابراین پیش از سرد شدن کامل نان ها نباید آنها دسته کنید. زیرا حرارت نان موجب کپک زدگی زودرس می شود. انباشته شدن نان داغ پیش از سرد شدن موجب تغییر حالت ظاهری، بیات شدن زودرس، تسریع در کپک زدگی و بیماری های گوارشی می شود. بنابراین برای جلوگیری از کپک زدن نان باید آنها را در پلاستیک های دربسته و در فریزر نگهداری کنید. حتی یخچال موجب بیات شدن و کپک زدن نان می شود. پیچیدن نان در پارچه های سفید و بی رنگ بهتر از سفره های پلاستیکی است زیرا رطوبت در پارچه وجود ندارد و ماندگاری نان بیشتر می شود. *** نان های کلفت تر مثل بربری و سنگک زودتر از نان های نازک مانند تافتون و لواش کپک می زنند *** پس نتیجه میگیریم به ترتیب بربری ، سنگک ، تافتون و لواش کپک می زنند

سارا جان سلام
عالی بود
ولی بنظرت عین محتوا و متن من نیست ؟؟؟؟؟

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

سلام سارا جان
عالی بودی آفرین‌👏🏻👏🏻👏🏻

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پارسال
عالی بود سارا جان آفرین
👌🏻👌🏻

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران