
رویدادهای مدرسه
چهارشنبه
خلاصه :
به نام خداسلام مامان های گلم🌹
امروز صبحانه حلوا شکری ،کره ،چای داشتیم.
و برنامه ی صبحگاه .
ریاضی : یادگیری اعداد به همراه شکل داشتیم .
گفتن اینکه چه عددی روی کارت هست و برداشتن همان تعداد عدد از اشکال همرنگ کارت عدد.
زبان :امروز با اشاره به شعر ها و مطالب قبل، از زبان آموزان خواستم تصویر چند حیوان را رنگ آمیزی, و دور بری کنند. سپس با آنها نمایش بازی کردند.
در کنار یادگیری کلاس مملو از شور و هیجان بود.
بازی پازل: دخترای گلم رو گروهی تقسیم میکنیم و ازشون میخوایم تیکه های پازل رو کنار هم قرار بدهند و تصاویر رو کامل کنند که باعث تقویت تمرکز ،حافظه ی دیداری،مهارت حل مسئله در آنها می شود.
پرورشی: در مورد تخریب قبور ائمه بقیع گفته شد😔 و تصاویری مربوط به آن را رنگ کردند و مثل یک پازل کنار هم گذاشته و تکمیل شد.
میان وعده : سوپ 😋😋
کلاس نور:مثل همیشه کلاس با سلام بر امام زمان علیه السلام شروع شد مروری بر آموزه های قبل داشتیم و سوره عادیات را همراه با شعر و مفاهیم آیات و کلمات قرآنی همراه با بازی تمرین و تکرار کردیم و شعر اصول دین رو هم یاد گرفتیم. و قسمتی از قصه حضرت موسی علیه السلام را گفتیم .داستان فیل و گنجشک هم در کلاس خوانده شد.
کوشانامه : آشنایی و یادگیری حرف (ق) و پر رنگ کردن نقطه چین های (ق) و رنگ آمیزی تصاویری که در آن صدای ( ق ) داشت.































