رویدادهای مدرسه
خوشمزه ها
سه شنبه های خوشمزه
خانه کورکا
خلاصه :
سه شنبه هايي با رنگ بوي چهار فصل ما دَر روز هاي سه شنبه پس از يك گردش حسابي دَر گوشه اي از شهر عزيزمان تهران با مواد مختلف مشغول آشپزي هايي بي نظير ميشويمسه شنبه هاي خوشمزه
سه شنبه هايي با رنگ بوي چهار فصل
ما دَر روز هاي سه شنبه پس از يك گردش حسابي دَر گوشه اي از شهر عزيزمان تهران
با مواد مختلف مشغول آشپزي هايي بي نظير ميشويم
و ما دَر روزهاي سه شنبه هاي خوشمزه
با مواد مختلف آشپزي
با ميوه هاي هر فصل آشنا ميشويم
و دَر ابتدا به داستاني خوشمزه گوش ميدهيم
حالا از خوبي هاي اين هنر آشپزي بگم براتون:
کودکان با لمس کردن، مزه کردن، احساس کردن، بوییدن و گوش دادن یاد می گیرند.
درگیر شدن در آشپزی به کودکان کمک می کند تا مهارت های حرکتی ، هماهنگی دست ، چشم و حتی مفاهیم اولیه ریاضی و علوم را توسعه دهند.
آشپزی کردن تمام استعدادها و توانایی های کودکان را تقویت و مهارت آنان را افزایش می دهد.
آشپزی کودک یک روش موثر برای رفع عادت بد غذایی اوست.
زمانیکه کودک در تهیه غذا و آشپزی مشارکت دارد، میل بیشتری به خوردن غذا پیدا میکنند.
کودک در تهیه غذا با نسبت ها آشنا می شود مثلاً اگر در تهیه کیک تمام مواد آن دو برابر کنیم حجم کیک تهیه شده نیز دو برابر خواهد شد.
و ما بعد از هر آشپزي
با مواد دوريختني از آشپزيمون و ابزار مختلف هنري
يك هنر ديگرمان را به نمايش ميگذاريم
و تصويرهايي ديدني خلق مي كنيم
و خلاقيت هايمان را بر روي كاغذها ثبت مي كنيم
و زيباترين تابلوها رو توليد ميكنيم